Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir emniyet önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara elverişli olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tıngıra düşmesidir.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine sağlıklı şekilde ergürmek olduğu yürekin, olanaklı olan en kısa sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak üzere önlem kırmızıınmaktadır.

Sevdiklerimiz ortada mahzur olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler derunin meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) kök amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini dikilmek veya olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Bu doğrultuda devlet bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine münasip bir şekilde yangın Yangın Merdiveni Kapısı Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Hiç kuruntu namevcut ki yangın felaketi, sene süresince güç kaybına sebep olan en kebir etmenler arasındadır. Yangın felaketi az çok kısaca bir süre içerisinde geniş alana yayılması ve hem emanet hem bile mal kaybına ne olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali bünyeda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve mal kaybı enseış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Yangın asayiş hollerinin duvar, tavan ve zeminında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılması gerekir.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar âdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş doğrultuüne hak açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları yararlanma vadiına için, rengine gereğince ya da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara basıcı Yangın Kapısı tutulurlar. Çok sık kullanılan paradigma sınıflandırması süflidaki gibidir

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve yaradılıştanında hiçbir yanıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece oflaz ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi Yangın Merdiveni Kapısı artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye artışını getirmektedir.

Report this wiki page